De houthandel was in Genderen uit zijn jasje gegroeid en is sinds anderhalf jaar gevestigd aan de Nijverheidsstraat 23, 25 en 27 te Wijk en Aalburg. Een groter terrein was hard nodig voor de hout voorraadopslag. “Om onze klanten nog betere prijzen aan te kunnen bieden moet er groter ingekocht worden en daar hoort een grotere houtopslag bij”.

Ook is de kantoor ruimte flink uitgebreid en vrachtwagens kunnen nu gemakkelijker laden en lossen. 

Houtkenners en realisators bij uitstek

Houthandel van Loon kan met ruim 20 jaar ervaring alle wensen op hout gebied vervullen, Of het nu gaat om hard- of zacht hout, losse levering, ontwerp of realisatie, alles is mogelijk bij de gespecialiseerde houthandel.

Houthandel van Loon beschikt over een speciaal tuinprogramma. “Wat we doen en realiseren met hard- en geimpregneerd hout is zeer divers. In overleg met onze klant maken wij de meest uiteenlopende projecten.

Denk hierbij onder meer aan vlonders, schuttingen beschoeiingen, bruggen, tuinhuizen, carports, pergola’s, dijktrappen eikenhouten vloeren, interieur timmeringen, sauna’s, enzovoort.

Houthandel van Loon voorraadopslag Wijk en Aalburg

Professionele timmermannen

Projecten worden op zeer professionele wijze door ervaren timmermannen uitgevoerd. Zij verzorgen het timmerwerk en de realisatie op locatie van de klant.

De los te leveren houtmaterialen kunnen eventueel ook bewerkt worden. De klant kan ze ophalen, thuis bezorgd krijgen of eventueel gebruik maken van een leen-aanhanger. De houthandel levert aan particulieren overheid en bedrijven, waaronder aannemers hoveniers, tuin- en landschap bedrijven recreatieparken, maneges, loonbedrijven, enzovoort.

Aanhanger Houthandel van Loon Genderen

 

De klantenkring is verspreid over Nederland en zelfs tot over de grenzen De kracht van Houthandel van Loon ligt in goede advisering en kwaliteit, maar ook in een breed assortiment. In combinatie met de lage prijzen laten wij de concurrent ver achter ons.

Houthandel van Loon Wijk en Aalburg hardhouten voorraad

“Bescherm het tropisch regenwoud”.

Het bedrijf is FSC gecertificeerd. Een groot deel van het hout is voorzien van het FSC keurmerk. Dat wil zeggen dat rooiing, aanplantingen verhandeling gecontroleerd plaats vindt, waardoor illegaal hout uit gesloten wordt. Wij zijn een groot voorstander van het keurmerk, omdat het tropisch regenwoud, de dieren en de lokale bevolking op die manier beschermd worden.