Houthandel van Loon stak in de categorie Beste Hardhoutleverancier 2011 telkens weer haar branchegenoten de loef af en sleept daarmee de titel in de wacht.

Met de wedstrijd Topleverancier worden ondernemingen en personen die zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor kwaliteit in de houtbranche onder de aandacht gebracht en onderscheiden.

Houtspecials & Maatwerk

Een grote schare particuliere klanten, maar ook mensen uit de houtbranche, aannemerij en vele aan de bouw gelieerde sectoren, spreken lovend over dit familiebedrijf.

Enkele kernwoorden zijn: snel, eerlijk, degelijk, betrouwbaar, professioneel, vakmanschap, consistent, stipt, netjes, klantvriendelijk, alert, gedreven, gepassioneerd, oplossingsgericht en flexibel. De voorraad van Van loon wordt betiteld als groot, compleet, veelzijdig, betaalbaar, van een hoge kwaliteit en ingesteld op zowel grote als kleine orders.

Men stelt het verder op prijs dat de onderneming met behulp van specials en maatwerk inhaakt op specifieke wensen en met de klant meedenkt.

Het advies en de informatievoorziening worden omschreven als goed en duidelijk, terwijl ook de website met webwinkel menig schouderklopje krijgt. De stemmers beschouwen de werknemers als aardige, vlotte en sympathieke gasten (“geen gezeur en geen onzinverhalen”). “Ze hebben altijd wat we nodig hebben, zijn flexibel en makkelijk in de omgang”, laat een aannemer zich ontvallen. “Van Loon overtreft altijd de verwachtingen”, meldt een andere zakelijke klant. De onderneming eveneens als goed bekend: “de kwaliteit zit niet alleen in het hout, maar in het gehele bedrijf”, zo zegt een klant uit het dorp.

Dankwoord lezers Vakblad Houtwereld
Houtwereld magazine Topleverancier Houthandel van Loon
Beste Hardhoutleverancier Oorkonde Houtwereld Houthandel van Loon

Houtwereld’s verkiezing Topleverancier

Mensen die vinden dat Houthandel van Loon de titel Houtwereld Topleverancier verdiend konden op het bedrijf stemmen in de competie die door Houtwereld (vakblad voor de houtindustrie) is opgezet.

Na allerlei interessante populariteitsschommelingen rolden daar op 6 oktober per categorie de namen van de drie vaakst voorgedragen bedrijven uit. En van die mogelijkheid werd veelvuldig gebruik gemaakt! Er zijn in totaal meer dan 2000 stemmen ontvangen.

Het leverde aanhoudend spannende momenten op: de ene keer ging er een bepaalde onderneming aan kop en dan weer maakte een andere genomineerde een inhaalslag.

Ze zijn verkozen door onze lezers (van zowel de papieren Houtwereld als onze dagelijkse nieuwsbrief) en worden onder de aandacht gebracht en onderscheiden.

“Volgens onze lezers heeft dit bedrijf en personen hun zaken het beste op orde als het gaat om assortiment, kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis, vakmanschap, service, deskundig advies/begeleiding, snelheid en continuïteit van levering”.

Houtwereld feliciteert de Topleverancier 2011 met zijn welverdiende overwinning en bedankt haar lezers voor de vele nominaties en stemmen die wij dit jaar hebben mogen ontvangen.

Houtwereld ontving dit jaar geldige enquêteformulieren. Afgekeurd werden reacties van mensen die op het eigen bedrijf stemden of die anoniem hun stembiljet hadden ingevuld.

63% van de stemmen

Het percentage stemmen dat voor deze categorie binnen kwam:

Beste Hardhoutleverancier

De uitslag:

  1. Houthandel Van Loon: 63%.
  2. Vandecasteele Houtimport: 24%.
  3. Handelsonderneming Felix Clercx: 13%.

“Wij danken iedereen die een stem heeft uitgebracht”.

Wij zijn overompeld door alle lovende reacties en het grote aantal uitgebrachte stemmen. Dit geeft ons nog meer energie om onze huidige en toekomstige klanten met veel plezier en professionaliteit van dienst te zijn.

“Persoonlijk advies en kwaliteit staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel. Met een breder assortiment en scherpere prijzen zijn wij daarom een geduchte concurrent van de bouwmarkten. Ons ervaren team van vijftien man sterk, staat altijd klaar voor eventueel advies of een vrijblijvende prijsopgave.”

Bronvermelding